top of page

Ingeborg Huyben

In 1996 heb ik mijn studie orthopedagogiek met de richting leer- en cognitieve ontwikkelingsstoornissen afgerond in Utrecht. In de eerste fase heb ik me dan ook toegelegd op deze problematiek in schoolbegeleidingsdiensten. In 2004 heb ik de overstap gemaakt naar een grote instelling in de kinder- en jeugdpsychiatrie, waar ik veel ervaring opgedaan heb in zeer diverse psychiatrische problematiek (angst, stemming, trauma, dwang, tics, persoonlijkheidsproblematiek, gedragsproblemen, ADHD, etc). Na hier een lange tijd met plezier gewerkt te hebben 

ben ik in 2016 gaan werken bij een GGZ instelling en heb ik me vooral toegelegd op het werken met volwassenen. Vanaf de eerste dag voelde dit als een geweldig passende keuze.  In deze instelling heb ik ook Femke en Anouk leren kennen in een heel prettige samenwerking.

 

Sinds 2001 ben ik GZ-psycholoog en heb ik in het volgen van opleidingen en cursussen niet stil gestaan. Naast cognitief gedragstherapeut VGCT ben ik EMDR practitioner en verder ben ik gespecialiseerd in traumabehandeling, schematherapie, rouw en ACT. Ik blijf me graag verder ontwikkelen. 

 

Nu, weer samen bij mijn fijne collega’s Femke en Anouk bij Blend Psychologie, wil ik me richten op kortdurende behandelingen in de BGGZ. Daar word ik enthousiast van; om samen te kijken naar wat iemand wil in zijn of haar leven, om doelen en waarden te bereiken en patronen en belemmeringen  te doorbreken. In een zo effectief mogelijke behandeling kijk ik graag samen met de cliënt wat nodig is. 

Een prettige sfeer, openheid, veiligheid en vertrouwen en als het kan een beetje humor zijn voor mij belangrijke elementen in de therapeutische relatie. 

 

Werkdagen:

Maandag, Dinsdag en Woensdag

DSC00037.jpg

Ingeborg Huyben is lid van de NVGzP en het NIP en is gevisiteerd in 2022 op basis van de kwaliteitscriteria van het NIP. Het visitatiecertificaat is geldig voor 5 jaar.

image.png
bottom of page