top of page

Algemene werkwijze

Aanmelding

Blend Psychologie maakt gebruik van James Software. Via de aanmeldknop kom je in de beveiligde omgeving van James. Hier vind je het aanmeldformulier en kun je je gegevens invullen. Nadat je je gegevens hebt ingevuld, nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

Indien er sprake is van zwangerschapsgerelateerde psychische klachten neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. We zullen dan ons best doen om zo snel mogelijk een eerste afspraak in te plannen.

 

Intakefase

Na de aanmelding plannen we een intakegesprek. In dit intakegesprek gaan we dieper in op je klachten en hulpvraag. Hieruit volgt een behandelplan: Dit is een ‘op maat gemaakt’ behandelvoorstel waarin onze visie op de problematiek staat beschreven en hoe deze het beste aan te pakken. Dit zal nader worden toegelicht in een gesprek. Met jouw akkoord starten we vervolgens de behandeling.

 

Behandeling

In de behandeling werken we middels verschillende vormen van therapie. EMDR, Cognitieve Gedragstherapie, Schematherapie, Oplossingsgerichte therapie en Mindfulness zijn een aantal therapievormen die we vaak toepassen. Welke therapie voor jou geschikt is, hangt af van je klacht en hulpvraag.

 

Vragenlijsten

Voor, tijdens of na de behandeling kunnen we je vragen om een of meerdere vragenlijsten in te vullen. Dit kan zijn voor nadere diagnostiek, om je klachten beter in kaart te brengen, om het effect van de behandeling te meten of om de behandeling door jou te laten evalueren.

 

Afspraken plannen, verzetten of annuleren

Via James Software kun je na het intakegesprek zelf afspraken plannen, wijzigen of annuleren. Ook kun je op werkdagen tijdens kantooruren telefonisch contact met ons opnemen (06-15450648). Omdat wij overdag veelal cliënten zien/in behandelsessies zitten, zijn wij telefonisch niet altijd goed bereikbaar. Wanneer je de voicemail inspreekt en hierop duidelijk je naam en telefoonnummer inspreekt, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page