top of page

Femke Hilhorst

Sinds het afronden van mijn studie psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen, ben ik vanaf 2008 werkzaam als psycholoog. Ik heb meerdere jaren binnen een grote GGZ-instelling in Gelderland gewerkt, op diverse afdelingen, zowel met jeugdigen als volwassen. Ik heb hier ervaring opgedaan in het werken met diverse psychiatrische problemen zoals angsten, stemmingsklachten, traumagerelateerde klachten, persoonlijkheidsproblemen, gedragsproblemen,  ADHD en autisme. Ik heb altijd met ontzettend veel plezier, nieuwsgierigheid en passie mijn beroep uitgeoefend en werd zodoende gemotiveerd om me verder te ontwikkelen.

Sinds 2014 ben ik werkzaam als gezondheidszorg (GZ) psycholoog en heb ik me verder gespecialiseerd in traumabehandeling, schematherapie, EMDR en chronische pijnklachten. Ik heb de registratie EMDR practitioner en Junior schematherapeut. 

 

Ik heb de afgelopen jaren in een kleinschalige praktijk gewerkt waarbij ik zowel kortdurende als langere intensieve behandelingen heb gegeven en in een fijne persoonlijke sfeer met collega's heb gewerkt.

 

Nu als medepraktijkeigenaar van Blend Psychologie tracht ik samen met Anouk de Bruijn de persoonlijke sfeer vast te houden en alle opgedane kennis om te zetten in effectieve behandelingen, op maat gemaakt. Ik doe dit vak met heel veel plezier en voldoening, waarbij ik een no-nonsense houding hanteer, snel tot de kern kom en een combinatie van emotionele steun en praktische adviezen inzet.

Mijn werkdagen zijn op maandag, dinsdag en afgewissled woensdag en donderdag.

702A3825.jpg

Femke Hilhorst is lid van de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) en is gevisiteerd in 2021 op basis van de LVVP-kwaliteitscriteria. Het visitatiecertificaat is geldig voor 5 jaar.

LVVP-visitatielogo-klein-1.png
bottom of page