top of page

Anouk de Bruijn

Na mijn studie Kinder- en Jeugdpsychologie aan de Universiteit van Tilburg, ben ik enkele jaren in het ziekenhuis werkzaam geweest op de afdelingen Medische/Klinische Psychologie. Hier heb ik, naast het werken met kinderen en jeugdigen, met veel plezier mijn kennis en vaardigheden op het gebied van diagnostiek en behandeling bij volwassenen kunnen verdiepen en uitbreiden. In deze periode heb ik ook mijn opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog volwassenen&ouderen (GZ-psycholoog BIG) behaald.

 

Na het werken binnen een ziekenhuisomgeving, heb ik in 2012 de overstap gemaakt naar een kleinere groepspraktijk, waar ik zeven jaar met veel plezier en fijne collega's heb gewerkt. In deze groepspraktijk heb ik de mogelijkheid gehad om zowel kinderen en jongeren als ook volwassen cliënten te behandelen, zowel binnen de Basis GGZ als de Specialistische GGZ. Hierdoor heb ik behandelingen kunnen geven aan cliënten met uiteenlopende klachten en hulpvragen door middel van verschillende technieken en behandelvormen.

 

In de loop der jaren ben ik me door middel van opleidingen en supervisie verder gaan specialiseren in EMDR-therapie. Sinds 2016 ben ik EMDR Europe Practitioner (VEN). Door middel van opleidingen, cursussen en intervisie blijf ik me ontwikkelen en ben ik de laatste jaren onder andere ook steeds enthousiaster geworden in het werken met schematherapie. Speciale aandachtsgebieden en samenwerkingsverbanden heb ik ontwikkeld in het werken met cliënten met trauma’s, in de behandeling van psychische klachten bij (aanstaande) zwangeren en hun partners, angststoornissen en cliënten met chronische pijn- en lichamelijke klachten. 

 

Als mede-praktijkeigenaar van Blend hoop ik samen met Femke  op een enthousiaste en professionele wijze binnen onze praktijk neer te zetten waar ik voor sta: een persoonlijke benadering, openheid en transparantie en het bieden van zorg-op-maat afgestemd op jouw klachten en hulpvraag.

Mijn werkdagen zijn op dinsdag, woensdag en vrijdag.

 

 

 

 

702A3877[4824]_edited.jpg

Anouk de Bruijn is lid van de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) en is gevisiteerd in 2021 op basis van de LVVP-kwaliteitscriteria. Het visitatiecertificaat is geldig voor 5 jaar.

LVVP-visitatielogo-klein-1.png
bottom of page