top of page
Selfcare illustratie[17393].jpeg

Blended Self Care 2.0

Jezelf beter leren kennen en daardoor beter voor jezelf kunnen zorgen.

~

Meer balans 

Meer rust

Milder voor jezelf

Blended Self Care 2.0

Training

Deze kortdurende training is speciaal voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en erachter wil komen hoe je het beste voor jezelf zorgt. Vind je het bijvoorbeeld lastig om je grenzen aan te geven, voel je je vaak moe of gespannen, heb je het idee dat je altijd zoveel moet, of worstel je met andere dingen waardoor je regelmatig uit balans raakt?

Vanuit onze praktijkervaring merkten we dat er veel vragen zijn en onduidelijkheid heerst over wat nu eigenlijk écht goede zelfzorg is. Daarom besloten we onze kennis en ervaring op dit gebied om te zetten in een training.

We nemen je tijdens vier momenten in een kleine groep mee, waarbij we op een interactieve manier aan de slag gaan en van en met elkaar kunnen leren. Wij spelen ter plekke in op de thema's rondom zelfzorg die in de groep naar boven komen, omdat we juist geloven in maatwerk en een persoonlijke aanpak.

Wij geloven dat écht goede zelfzorg vanuit jezelf komt, vanuit de signalen die je lijf, je hoofd of je emoties je geven. Dat betekent dat goed voor jezelf zorgen soms per periode, of zelfs per dag, verschillend kan zijn. Je behoeftes en grenzen zijn immers niet altijd hetzelfde. We willen je leren hoe je je eigen signalen beter kan leren herkennen en hoe je erachter komt wat je op dat moment nodig hebt.

Dus nee, we hebben geen kant en klare handleiding voor je klaar liggen aan de start van de cursus. Wij geloven namelijk dat je met de juiste inzichten en tools zelf je eigen handleiding kan leren schrijven en daarmee de regie over goed voor jezelf zorgen in eigen hand kan krijgen.

Het leven zit vol met prachtige ervaringen, maar ook met uitdagingen. Met deze training kan jij op welk moment dan ook in je leven, opnieuw weer helder krijgen hoe je goed voor jezelf kan blijven zorgen en weer lekker in je vel komt te zitten. 

Praktisch

We zullen in deze training 4 keer bij elkaar komen voor 120 min in een kleine groep van maximaal 12 personen. De bijeenkomsten vinden plaats bij ons op de praktijk en worden gegeven door Anouk en Femke. De kosten van deze training zijn €280,- per persoon. De data voor de eerst volgende groep kan je hieronder vinden.  

Werkgeversbijdrage

Bij veel bedrijven is er budget voor studie en opleiding, maar ook voor persoonlijke ontwikkeling, coaching of werkbegeleiding. Werkgevers zijn vaak bereid om te investeren in jouw vitaliteit en functioneren, dus informeer eens bij je eigen werkgever naar de mogelijkheden. 

Wanneer?

Za 18 mei 9.00-11.00 uur

Za 25 mei 9.00-11.00 uur

Za 1 juni 9.00-11.00 uur

Za 8 juni 9.00-11.00 uur

Kosten

€280,-

Vroegboekkorting als je je vóór

8 april inschrijft €240,-

Aanmelden

Stuur een mail naar

info@blendpsychologie.nl

De groep gaat alleen van start bij minimaal 8 deelnemers.

bottom of page