Tamara Konings

Na het afronden van mijn studie Kinder- en Jeugd psychologie aan de Universiteit van Tilburg in 2005, ben ik gaan werken in de Gespecialiseerde GGZ met kinderen en jongeren. Hier heb ik de mogelijkheid gehad om de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog te volgen.

 

In 2010 ben ik als afgestudeerd Gz-psycholoog BIG in een kleinschalige groepspraktijk gaan werken. Hier kreeg ik de mogelijkheid om naast kinderen en jongeren ook volwassenen te gaan behandelen.

 

Steeds meer ging mijn interesse ernaar uit om met traumagerichte klachten te gaan werken. Ik ben mij gaan specialiseren in EMDR-therapie en ik ben nauw betrokken bij de Vereniging EMDR Nederland.

 

Met veel plezier blijf ik mij door middel van opleidingen en cursussen verder ontwikkelen op het gebied van trauma, angst- en stemmingsstoornissen, burn-out, zelfbeeldproblematiek, ontwikkelingsstoornissen en beginnende persoonlijkheidsproblematiek.

 

Behandelvormen die ik toepas zijn CGT, Schematherapie, EMDR en ReAttach.  Daarnaast maak ik in de therapie ook graag gebruik van Ehealthmodules om jou meer tools in handen te geven om te werken aan je eigen geluk en gezondheid.