Tamara Konings

Tamara Konings.JPG

In 2005 heb ik mijn studie kinder- en Jeugd psychologie afgerond aan de universiteit van Tilburg en ben ik gaan werken als psycholoog in een Specialistische GGZ-instelling. In 2009 heb ik de opleiding tot Gezondheidszorg-psycholoog BIG gehaald en ben ik gaan werken in een groepspraktijk voor kortdurende behandelingen (de Basis GGZ). Hier heb ik Anouk, Femke en Ingeborg leren kennen en hebben we meerdere jaren samen gewerkt.

Mijn interesse gebieden zijn angstklachten, stemmingsklachten, trauma, rouw, burn-out klachten en ADHD. Naast mijn  werkzaamheden bij Blend psychologie ben ik ook werkzaam bij van Steenhoven, praktijk voor jeugdhulpverlening in Breda.

Ik blijf mij graag ontwikkelen en heb naast een opleiding Cognitieve gedragstherapie ook de opleidingen tot EMDR practitioner Jeugd en Volwassenen (VEN) gevolgd, de Schematherapie opleiding, ACT, Reattach en Oplossingsgerichte therapie.

Ik probeer in mijn behandelingen doelgericht te werken en samen te ontdekken welke aanpak het beste werkt. Mijn behandelingen zijn op maat gemaakt, waarbij ik ook graag gebruik van de mogelijkheden van Ehealth door online informatie of oefeningen aan te bieden.

Mijn werkdagen zijn op donderdag en vrijdag ochtend.